Valitse sivu

Vauhtia yrittäjyyteen osaavien ammattilaisten avulla

Yksinkertaisesti tuloksia – yrittäjältä yrittäjälle

Accelerandon tiimi TE-toimistolle koostuu kokeneesta ryhmästä startup-liiketoiminnan ammattilaisia. Toiminnassamme keskitymme tukemaan kasvuhakuista, innovaatioihin perustavaa yritystoimintaa.

Miksi sinun kannattaa valita Accelerando avuksesi?

  • Toimimme aktiivisesti pk-yrityskentällä – tiedämme ja tunnemme moninaiset tilanteet arjessa.

  • Aloittavan yrityksen elinehto on toimiva myynti ja markkinointi – ja ne ovat vahvaa osaamistamme. Accelerandolaisten kokemustaustat kattavat kuitenkin myös tarpeet tuotekehityksessä ja tuotteistamisessa – ja aina kansainväliseen markkinointiin ja myyntiin asti.

  • Tulokset ratkaisevat. Haluamme aidosti auttaa ja tulokset asiakkaidemme joukossa ovat erinomaisia.

  • Ymmärrämme yrittäjän arkea omakohtaisesti, koska olemme kaikki yrittäjiä. Toisaalta meillä kaikilla on kokemusta kansainvälisen yrityksen johtotehtävistä – osaamme viedä sinut myös maailmalle.

Kaikki tämä kokemuspohjainen tieto ja tekemisen taito saadaan suoraan uusien kasvuyritysten käyttöön.

Accelerando Oy:n tiimi 

Jouko Lintunen

Jouko Lintunen

Jouko Lintusella on yli 20 vuoden kokemus kasvuyrityksen markkinoinnista, myynnistä ja uuden liiketoiminnan kehittämisestä. Johtotehtävät isoissa yrityksissä (Kone, Ericsson, Nokia) antoivat hyvän strategiaosaamisen. Vuodesta 2005 PK-yritysten johdossa ja konsulttina varmistavat jokapäiväisen tuloksenteon tärkeyden. Joukon avulla saat varmasti kasvustrategian kohdalleen sekä tulosta tekevän markkinointi- ja myyntitoiminnan. Tästä osoituksena tyytyväiset yrittäjät ja yritykset, joita Jouko on konsultoinut yli 100 kpl viimeisen 10 vuoden aikana.

Puhelin +358502920
etunimi.sukunimi@accelerando.fi

Kari Hartikainen

Kari Hartikainen

Kari Hartikainen on monipuolinen neuvonantaja kasvuhakuisen brändäyksen, markkinoinnin, myynnin ja asiakkuushallinnan kehittämisessä. Hänellä on taustallaan 20 vuoden ura kansainvälisissä konsulttiyrityksissä ja Suomen maineikkaimpien mainostoimistojen johtotehtävissä ennen siirtymistään itsenäiseksi konsultiksi vuonna 2011. Kari on vastannut kymmenien brändistrategioiden ja markkinointikonseptien suunnittelusta ja toimeenpanosta eri toimialoilla lähes 30 maassa. Viime vuosien painopistealoina ovat olleet erityisesti ICT-, HR- ja hyvinvointipalvelut. Hänen ydinosaamistaan on muotoilla yritykselle erottuva ja kiinnostava asiakaslupaus sekä opastaa asiakassegmenttikohtaisen myynti- ja markkinointisuunnitelman tekemisessä.

Puhelin +358 44 0600253
kari.hartikainen@accelerando.fi

Sam Weintraub

Sam Weintraub

Samilla on monipuolinen ura myynnin- ja markkinointijohdon tehtävistä. F-Securella, Sam rakensi kansainvälisen jakelukanavan yli 100 maahan sekä perusti ja johti yrityksen 6 ensimmäistä tytäryhtiötä Euroopassa ja Aasiassa. Aiemmin Sam johti Netscapen Suomen ja Itä-Euroopan liiketoimia Internetin vallatessa maailmaa 90-luvulla. Hewlett Packardilla (HP) Samilla oli vahva rooli yrityksen muuttuessa suoramyyntiyrityksestä jälleenmyyntivetoiseksi. Sam on vuodesta 2006 alkaen sparrannut yli 200 start-up yritystä eteenpäin. Hän on kävelevä ”Myynnin A-Ö” ja siksi edelleen toimii aika ajoin myös myynnin kouluttajana. Samia on helppo lähestyä ja hän laittaa aina itsensä täysillä peliin tuoden uusia ja mielenkiintoisia näkemyksiä ja tulokulmia keskusteluun – sinun eduksi.

Puhelin +358 400 405 417
etunimi.sukunimi@accelerando.fi

Startti Plus -esittely (TE-toimisto)

Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat saaneet starttirahaa.

Palvelussa saat sparrausta myyntisi tehostamiseen ja tukea markkinointitaidoillesi sekä kirjallisen suunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi voit saada tarpeesi mukaan jopa neljä jatkotapaamista myynti- ja markkinointiosaamisesi syventämiseksi.

Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi. Accelerando Oy on yksi sopimuskumppaneista.

 

Miten hakea tukea? 

Tarkemmat  tiedot  Startti  Plus  -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi

Accelerando toimii TE-toimiston sopimuskumppanina

Accelerando Oy:n kokeneet asiantuntijat ovat valmiina auttamaan Sinua, yrittäjä! Olemme kokeneita yrittäjiä itsekin ja osaamme auttaa sinua kaikilla yrittämiseen liittyvillä osa-alueilla myynnistä ja markkinoinnista aina kansainvälistymiseen asti.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja keskustellaan lisää!

Ota meihin yhteyttä!

6 + 7 =