Valitse sivu

Mikä ihmeen Accelerando?

Vuonna 2009 toimintansa aloittanut Accelerando Oy on kasvukiihdyttämö, joka koostuu kokeneesta porukasta kansainvälisen liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen ammattilaisia. Accelerandon partnereiden kokemustaustat täydentävät toisiaan niin, että monipuolinen osaaminen kattaa sekä PK-yritysten että kasvuyritysten tarpeet rahoituksesta, tuotekehityksestä ja tuotteistamisesta aina kansainväliseen myyntiin, markkinointiin ja uusien markkinoiden avaamiseen asti. Kaikilla Accelerandon partnereilla on omakohtaista kokemusta sekä yrittäjyydestä että kansainvälisten yritysten kuten Nokia ja F-Secure johtotehtävistä. Historiansa aikana Accelerando on tehnyt yhteistyötä yli tuhannen suomalaisten ja kansainvälisten kasvuyrityksien kanssa.

Klikkaa nimeä niin näet tyyppien profiilit.

PARTNER-PORUKKA

Aleksi Aaltonen – Aleksilla on yli 20 vuoden kokemus yrittäjänä joka sisältää sekä onnistumisia, että epäonnistumisia. Hänen ydinosaamistaan on rahoituksen järjestäminen, mittavat kansainväliset verkostot ja startupin matka innovaatiosta kannattavaan liiketoimintaan ja kansainväliseen kasvuun.

Kari Hartikainen – Kari on monipuolinen neuvonantaja kasvuhakuisen brändäyksen, markkinoinnin, myynnin ja asiakkuushallinnan kehittämisessä. Karin ydinosaamistaa on muotoilla segmenttianalyysin pohjalta yritykselle erottuva asiakaslupaus sekä kirkastaa segmenttikohtainen myyntiargumentaatio. 

Jussi Heinilä

Jouko Lintunen – Joukon erikoisalueena on teknologia- ja palveluyritysten kasvu: oikeat asiakkuudet, kilpailukykyinen tuote- tai palvelutarjooma sekä kasvun rahoitus. Joukolla on merkittävä kokemus sekä kasvustrategioiden laatimisesta että niiden toteutuksesta. Kokemuspohjalta hänellä on käytännönläheinen ote siihen mikä kestävän kasvun kannalta on oleellisinta.

Kyösti Melametsä – Köpän ominta aluetta on innovaatioiden kaupallistaminen fokuksen ollessa asiakkaille tuotetussa lisäarvossa. Myös kansainvälistymishankkeet, jotka vievät aidosti liiketoimintaa Suomen ulkopuolelle minimoiden alkuvaiheen riskit ja kustannustason ovat Köpälle jokapäiväistä toimintaa. 

Peter Ollikainen – Peter on liiketoimintojen kasvun monitaitaja mutta ominta aluetta hänelle ovat uusien markkinoiden avaaminen, kurinalaisen myynnin kehittäminen sekä kasvua tukevan rahoituksen hankinta. Hänellä on omakohtaista kokemusta startup-yrittäjyydestä, suuren korporaatiokoneiston operoinnista ja yrityskiihdyttämötoiminnasta.

Riitta Raesmaa

Mikko Seppäläinen – Mikolla on pitkä kokemus start-up -yrittäjyydestä sekä suuryrityksessä työskentelystä kansainvälisillä markkinoilla. Liiketoiminnan kehittäminen strategiasta alkaen kattaen kansainvälistymisen, rahoituksen ja kasvun ovat Mikon vahvuusalueita. Lisäksi Mikko on johtamisen ja organisaation toiminnan kehittämisen ammattilainen.

Magnus Silen

Anssi Varesmaa

HARMAAT EMINENSSIT

Ilkka Pukkila

Sam Weintraub

SIDEKICKIT

Carlos Cardozo