Valitse sivu

Jos mielii kasvattaa businestä järkeviin mittasuhteisiin on syytä lähteä maailmalle. Mutta uusille markkinoille meneminen on aina riskialtista. Joku on aina valmis ottamaan rahat ja katoamaan. Siksi Boardio ja Accelerando ovat koostaneet sinua varten neljä kultaista vinkkiä. Näiden neljän vinkin avulla selviät ja saat tuloksia aikaiseksi:

  1. Hanki rahoitusta markkinoiden valloitukseen Accelerandon #rahoituskoneen avulla
  2. Hanki kohdemarkkinalta advisor tukemaan market entryssä ja avaamaan ovia asiakkaisiin Boardion Turnkey- hakupalvelun avulla
  3. Tee hyvä markkinoillemenon suunnitelma Accelerandon #vientikoneen avulla
  4. Ala toteuttaa suunnitelmaa ja hae Boardion avulla tarvittaessa uutta osaamista ja anna Accelerandon auttaa pitämään homma kurssissa

Etä-toimintakulttuurin kehittyminen koronan sivutuotteena mahdollistaa nykyään ulkomaisten asiakkaiden hankkimisen ilman isoja investointeja, kunhan ymmärtää paikallisen liiketoimintakulttuurin, osaa kielen ja omaa tarvittavat verkostot. Tai kunhan tiimissä on joku, jolla nämä jo ovat. Tämän ”jonkun” löytämiseen ratkaisun tarjoaa Boardion advisor- hakupalvelu. Boardion palvelun avulla paikallisia advisoreita löytyy 5500 yli sadasta maasta.  Maailmalle voi siis nyt mennä minimaalisilla investoinneilla, ilman tarvetta heti perustaa omaa tytäryhtiötä tai myyntikonttoria.

Palveluille on selkeä tarve. Vast’ikää julkaistun yritysbarometrin mukaan juuri näihin hommiin kaivataan kipeimmin apuja. Terveydenhuollon digitaalisia koulutuspalveluita tarjoava Skhole on pitkään aprikoinut Pohjoismaihin laajentumista mutta ilman paikallista advisoria se ei ole ollut järkevää. Tuomas Lipponen, Skholen toimitusjohtaja ja perustaja, toteaakin että tämä kokonaiskonsepti on loistava juttu ja mahdollistaa nyt firman laajentumisen Pohjoismaisille markkinoille.

Boardio on Euroopan johtava neuvonantajaekosysteemi. Palvelussa on 5500 neuvonantajaa 100 eri maasta. Boardion Turnkey hakupalvelu tarjoaa yritykselle vaivattoman ja riskittömän tavan löytää kohdemaasta sopivan taustan omaavia neuvoantajia tukemaan liiketoiminnan käynnistämistä ja kasvua.

Lisätietoja: Tuomo Virkkunen, tuomo@boardio.com, +358407503943, www.boardio.com

Vuonna 2009 toimintansa aloittanut Accelerando Oy on kasvukiihdyttämö, joka koostuu kokeneesta porukasta kansainvälisen liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen ammattilaisia. Accelerandon partnereiden kokemustaustat täydentävät toisiaan niin, että osaaminen kattaa sekä PK-yritysten että kasvuyritysten tarpeet rahoituksesta, tuotekehityksestä ja tuotteistamisesta aina kansainväliseen myyntiin, markkinointiin ja uusien markkinoiden avaamiseen asti. Kaikilla Accelerandon partnereilla on omakohtaista kokemusta sekä yrittäjyydestä että kansainvälisten yritysten kuten Nokia ja F-Secure johtotehtävistä. Historiansa aikana Accelerando on tehnyt yhteistyötä useiden satojen suomalaisten ja kansainvälisten kasvuyrityksien kanssa.

Lisätietoja: Peter Ollikainen, peter.ollikainen@accelerando.fi, +358-50-4872668, www.accelerando.fi